Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

20 mázsa fát rendeltem, kihoztak 13 mázsát számla nélkül.

Nincs válasz
Csenák Mihályné...
User offline. Last seen 8 év 28 hét ago. Offline
Csatlakozott: 10/07/2010

Sziasztok!

Szeretném a tanácsotokat kérni.
Szuperinfóban meghirdetett telefonszámot hívtam/keretes, kiemelt hirdetés volt, már hetek óta/Fát, meszet, homokot hirdettek eladásra.
Egy telefonszám szerepelt a hirdetésben, cím nem.
Megrendeltem a fát.
Kihozták.
Ledobták 1 méteres rönkökben, embernél vastagabb.Szóval ránézésre még nem tűnt fel, hogy kevesebb.A szállító már ment is, mikor mondtam, hogy kevésnek találom, azt mondta, legközelebb legyek ott a mérésnél.
Elvágtuk.Lemértük.7 mázsával kevesebb jó indulatúan is.
Telefonáltam.Elismerték, azt mondták elcserélték a fuvart, estig hozzák a fát.Este telefonáltam.Nem jöttek.Reggel telefonáltam.Nagy nehezen ideértek, azt mondták ez 8 mázsa, fizessem ki az 1 mázsa különbséget.Kifizettem, próbáltam megtudni, hol a telephelyük, nem árulta el, csak habogott, hebegett, számlát megint nem adott.Rengeteg kellemetlenség, idegesség, telefonálgatás után lett meg a fa.Szerintem hazudtak, nem elcserélték, csupán próbáltak becsapni, hisz női hang, kisgyerek, azt át lehet vágni.
Rengeteg embert becsaphatnak szerintem, nem beszélve az elmaradt számlákról.
Mit lehetne tenni, hogy egy kicsit a hatóság rájuk nézzen?
Előre is közsönöm ha tudtok tanácsot adni.