Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Kifizetett tartozás

Nincs válasz
Mészi J.
User offline. Last seen 7 év 37 hét ago. Offline
Csatlakozott: 11/22/2012

2009-ben lejárt egy kábeltévé szolgáltatónál a hűségnyilatkozat. Bementem a szolgáltatóhoz, hogy nem igénylem a továbbiakban a szolgáltatást, amit tudomásul vették, és be is szüntették a kábeltévé szolgáltatást.
2012 nyarán tulajdonos, névváltoztatás után értesítést kaptam, hogy van egy egyhavi élmaradásom, amit mire tisztáztam velük, ők behajtó cég felé kiadták a kintlévőségüket.

"Jani"

Érdekes témák

Partnereink

Gond a légterek elválasztása? Szükség van egy intenzíven terhelhető ipari gyorskapura? Van megbízható megoldás a problémára. DITEC SMART ipari gyorskapu rendszerek. Minőségi megoldások gyártó üzemek, raktárak és kereskedelmi létesítmények részére. Professzionális ipari gyorskapu technológia az Autosec portálon. Számos kiegészítővel széleskörű alkalmazhatóság. Feltekeredő ipari gyorskapu teljes körű kivitelezéssel. Nagy színválasztékban és akár átlátszó kivitelben is. Egyedi méretű ipari gyorskapu felár nélkül az Alarm & Automatic System Kft-től. Válassza Ön is a minőséget és hívja a szakembereket.